درخواست کلاس ورود به کلاس
این دوره پیش نیازی ندارد
اولین و مهم ترین فرق بین پیتزا ایتالیایی و آمریکایی در خمیر پیتزا است. اگر یک پیتزا ایتالیایی و یک پیتزای آمریکایی را جلوی شما قرار بدهند اولین و بارزترین تفاوتی که بین آن ها مشاهده می کنیم تفاوت در خمیر پیتزاست. خمیر پیتزا ایتالیایی در روش سنتی داخل تنور یا روی آتش پخته می شود و به همین دلیل خمیرش بسیار نازک و ترد و برشته است. پیتزا ایتالیایی برخلاف پیتزا آمریکایی با پنیر، هات داگ یا پپرونی پوشیده نمی شود و اغلب با سبزیجات تازه مثل ریحان، پونه و فلفل تازه آماده می شود. در مقابل، خمیر پیتزای آمریکایی حجم بیشتری دارد و حالت خمیری تری دارد و اغلب با پنیر، گوشت و سوسیس پوشیده می شود.
مدرس بین المللی آشپزی مواف اولین کتاب آشپزی کردی درجه استادی از فرانسه و ایتالیا ۲۰ سال سابقه تدریس در ۴۰ رشته آموزشی مرتبط به رشته های آشپزی و شیرینی پزی