adobe coonect رایگان
ثبت نام به پایان رسید
آموزش اصول پیتزا ایتالیایی

دوره آموزشی آموزش اصول پیتزا ایتالیایی

مدت زمان دوره:1 ساعت و نیم
تاریخ شروع دوره:پنج شنبه 11 دی 1399
ساعت شروع:10:00
هزینه دوره:رایگان
استاد لیلا کرد بچه
مدرس:استاد لیلا کرد بچه

نیازمندی های دوره:

این دوره پیش نیازی ندارد

توضیحات دوره:

اولین و مهم ترین فرق بین پیتزا ایتالیایی و آمریکایی در خمیر پیتزا است. اگر یک پیتزا ایتالیایی و یک پیتزای آمریکایی را جلوی شما قرار بدهند اولین و بارزترین تفاوتی که بین آن ها مشاهده می کنیم تفاوت در خمیر پیتزاست. خمیر پیتزا ایتالیایی در روش سنتی داخل تنور یا روی آتش پخته می شود و به همین دلیل خمیرش بسیار نازک و ترد و برشته است. پیتزا ایتالیایی برخلاف پیتزا آمریکایی با پنیر، هات داگ یا پپرونی پوشیده نمی شود و اغلب با سبزیجات تازه مثل ریحان، پونه و فلفل تازه آماده می شود. در مقابل، خمیر پیتزای آمریکایی حجم بیشتری دارد و حالت خمیری تری دارد و اغلب با پنیر، گوشت و سوسیس پوشیده می شود.

 

  • تاریخچه پیتزا
  • تفاوت های پیتزا آمریکایی و ایتالیایی
  • انواع خمیر پیتزا
  • طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی در منزل
  • نحوه انتخاب پنیر مناسب برای انواع پیتزا
  • نحوه پخت پیتزا در فر
  • نحوه پخت پیتزا بدون فر
  • دستور العمل پیتزا ناپلی
  • نحوه استفاده از مایکرو برای پخت پیتزا
  • معرفی دوره آموزش پخت پیتزا ایتالیایی (پیتزا مارگاریتا ، پیتزا ناپلی ، پپرونی ، پیتزا چانو)

درباره استاد:

مدرس بین المللی آشپزی
مواف اولین کتاب آشپزی کردی
درجه استادی از فرانسه و ایتالیا
۲۰ سال سابقه تدریس در ۴۰ رشته آموزشی مرتبط به رشته های آشپزی و شیرینی پزی

ثبت نام به پایان رسید