adobe coonect رایگان
 استاد لیلا کرد بچه
استاد لیلا کرد بچهمدرس بین المللی آشپزی ، مولف کتاب آشپزی
مدرس بین المللی آشپزی
مواف اولین کتاب آشپزی کردی
درجه استادی از فرانسه و ایتالیا
۲۰ سال سابقه تدریس در ۴۰ رشته آموزشی مرتبط به رشته های آشپزی و شیرینی پزی

مدارک و افتخارات

  • مولف اولین کتاب آشپزی کردی
  • دارای گواهینامه بین المللی دوره در کردن بلو فرانسه برای غذا ها و سس های ملل
  • دارای گواهینامه بین المللی دوره در ایتالیا برای تدریس دسر های ایتالیایی و ویترینی
  • مدرک بین المللی در رشته نان های حجیم و نیمه حجیم
  • مدرک بین المللی در رشته باریستا و کافی شاپ
  • مدرک بین المللی در رشته های طبخ آبزیان
  • مدرک بین المللی در رشته کباب و تخته کار
  • مدرک بین المللی در رشته دسرهای سنتی و ملل
  • مدرک بین المللی در رشته فست فود و غذاهای فوری
  • مدرک بین المللی در رشته شیرینی های خشک
  • مدرک مربیگری بین المللی از سازمان فنی و حرفه ای کشور در رشته آشپزی
  • مدرک بین المللی از سازمان فنی و حرفه ای کشور در رشته شیرینی پزی
  • مدرس بین المللی سازمان صدا و سیما از سال ۱۳۸۰ الی ۱۳۸۶ در شبکه جام جم
  • مدرس بین المللی صدا و سیما از سال ۱۳۸۶ تا ۱۳۸۹ در شبکه ۵ برنامه به خانه برمیگردیم
  • مدرس بین المللی سازمان صدا و سیما از سال ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۲ شبکه یک برنامه سیمای خانواده
  • مدرس بین المللی سازمان صدا و سیما از سال ۱۳۹۴ الا ۱۳۹۶ در برنامه به خانه برمیگردیم
  • عضو هیئت تحریریه و مدرس قنادی مجله هنر آشپزی از سال ۱۳۸۲ الی ۱۳۹۰
  • مدرک مدیریت آموزشگاه آشپزی از سال ۱۳۸۱ از سازمان فنی حرفه ای کل کشور
  • دارای پروانه تاسیس و موسس آموزشگاه افق سلامتی با مجوز از وزارت کار و امور اجتماعی و سازمان فنی حرفه‌ای از سال ۱۳۸۰

کلاس های این استاد در آیموزش

آموزش اصول پیتزا ایتالیایی - رایگان

رایگان

اولین و مهم ترین فرق بین پیتزا ایتالیایی و آمریکایی در خمیر پیتزاست. اگر یک پیتزا ایتالیایی و یک پیتزای آمریکایی را جلوی شما قرار بدهند اولین و بارزترین تفاوتی که بین آن ها مشاهده می کنیم تفاوت در خمیر پیتزاست. خمیر پیتزا ایتالیایی در روش سنتی داخل تنور یا روی آتش پخته می شود و به همین دلیل خمیرش بسیار نازک و ترد و برشته است. پیتزا ایتالیایی برخلاف پیتزا آمریکایی با پنیر، هات داگ یا پپرونی پوشیده نمی شود و اغلب با سبزیجات تازه مثل ریحان، پونه و فلفل تازه آماده می شود. در مقابل، خمیر پیتزای آمریکایی حجم بیشتری دارد و حالت خمیری تری دارد و اغلب با پنیر، گوشت و سوسیس پوشیده می شود.

در این دوره شما با روش آماده سازی خمیر پیتزا ایتالیایی به همراه پخت پیتزا ناپلی آشنا میشوید

سرفصل های این دوره
  • تاریخچه پیتزا
  • تفاوت های پیتزا آمریکایی و ایتالیایی
  • انواع خمیر پیتزا
  • طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی در منزل
  • نحوه انتخاب پنیر مناسب برای انواع پیتزا
  • نحوه پخت پیتزا در فر
  • نحوه پخت پیتزا بدون فر
  • دستور العمل پیتزا ناپلی
  • نحوه استفاده از مایکرو برای پخت پیتزا
  • معرفی دوره آموزش پخت پیتزا ایتالیایی (پیتزا مارگاریتا ، پیتزا ناپلی ، پپرونی ، پیتزا چانو)

ثبت نام رایگان در دوره

منو مستر پیتزا

در این دوره شما با انواع پیتزا ها از نظر تئوری آشنا شده و طرز آماده سازی خمیر های ایتالیایی و آمریکایی را فرا خواهید گرفت همچنین استاد 6 نوع پیتزا را با همین خمیر ها به شما آموزش میدهد

سرفصل های این دوره
  • آموزش آماده سازی خمیر پیتزا آمریکایی
  • آموزش آماده سازی خمیر پیتزا ایتالیایی
  • انواع پنیر ها و محوه استفاده از ان ها
  • آموزش تهیه پیتزا مرغ و قارچ
  • آموزش تهیه پیتزا مکزیکی
  • آموزش تهیه پیتزا پپرونی
  • آموزش تهیه پیتزا کالزونه
  • آموزش تهیه پیتزا شیکاگو
  • آموزش تهیه پیتزا مرغ و بادمجان
 
 
  • مدت زمان کلاس : 4 جلسه یک ساعت و نیمه
  • تاریخ شروع دوره: پنج شنبه 18 دی 1399 ساعت: 10:00
  • هزینه کلاس : 250 هزر تومان

 

پیتزا